2021-06-07 15:42:14• hírek • Agerpres / Szatmár.ro

Szeptember 9-e és 12-e között tartják meg a kolozsvári Untold fesztivált

Szeptember 9-e és 12-e között tartják meg a kolozsvári Untold fesztivált - közölték a szervezők, akik szerint ez az első nagy európai fesztivál, amelyet bejelentenek erre az évre.

"A koncertezők, művészek, szervezők és a fesztivál partnereinek idei találkozja nagy érzelmi töltetű lesz, csaknem két év kihagyás után. A világ legnagyobb fesztiváljainak egyike, az Untold, ismét megnyitja kapuit négy napra és négy éjszakára 2021. szeptember 9-e és 12-e között" - áll a szervezők közleményében.


Ebben "a normalitáshoz való visszatérés ünnepének" nevezik a rendezvényt, ugyanakkor rámutatnak, a hatodik Untold megszervezése egyúttal garancia a fesztivál több mint ezer beszállítója és 15 ezer együttműködője számára arra, hogy több mint 16 hónap kényszerszünet után újraindíthatják tevékenységüket. Az, hogy az eredetileg tervezett augusztus helyett szeptemberi időpontra esett a választás, "extragaranciát" jelent arra, hogy idén biztonságos körülmények között sor kerülhet a fesztiválra - teszik hozzá.


Az idézett forrás szerint mindazok, akik fesztiválbérletet szeretnének vásárolni, hétfőtől regisztrálhatnak az untold.com oldalon, maga az értékesítés pedig június 10-én indul be. A bérletek ára 149 eurótól kezdődik, a részvétellel kapcsolatban azonban mindenképp jó tudni, hogy csak azokat fogadják majd, akik rendelkeznek érvényes oltási igazolással, negatív teszttel vagy antitest-igazolással.


A 2019-es Untold fesztiválon több mint 375 ezer személy vett részt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: